Algemene Huisregels

In ons huid- instituut staat het geestelijk en lichamelijk welzijn van bezoeker en behandelaar voorop, wat wil zeggen dat we onze klanten altijd met respect zullen behandelen maar dat we dat ook van onze klanten terug verwachten. Wederzijds respect en vertrouwen zijn essentieel om een goede behandeling te kunnen geven maar ook om deze te kunnen ontvangen.

 

Didi Huidexperts werkt uitsluitend via de hygiënische richtlijnen van de hamcode.

 

* Verwacht wordt, daarom ook van onze bezoekers, dat ze hygiënisch de praktijk betreden.

 

 

Hygiëne en omgang

  • We stellen het zeer op prijs als u eerlijk aangeeft wat u van ons verwacht en wat u wel of niet prettig vindt. Dit komt uw behandeling ten goede doordat
    we dan beter op uw wensen en behoeften kunnen ingaan.
  • In ons vakgebied is hygiëne belangrijk zodoende verzoeken we u vriendelijk voor het bezoek zich te wassen dan wel even op te frissen.
  • Wij werken in ons instituut met handschoenen aan en indien nodig een mondkapje
  • Elke klant krijg schone handdoeken, gastendoekjes en alle materialen zijn van steriele aard.
  • De lichaamsbehandelingen die we geven zijn strikt van niet-erotische aard. Op eventuele directe of indirecte verzoeken zullen we niet ingaan. Indien de omstandigheden ons daartoe dwingen zullen we de behandeling voortijdig staken en u verzoeken onze praktijk definitief te verlaten. Uiteraard zal wel de volledige behandelingsprijs in rekening worden gebracht!

 

 

Wijziging of annuleren van uw afspraak

Gemaakte afspraken die niet kunnen worden nagekomen kunnen kosteloos worden gewijzigd  tot 48 uur voor dag van uw reservering.
Mocht u de afspraak niet tijdig afmelden of niet verschijnen op uw afspraak dan kunnen wij niet anders dan de door u gereserveerde tijd in zijn geheel in rekening te brengen met een max van € 60,- euro. U mag ook altijd een bekende van u blij maken met uw reservering, geef ons dan tijdig de naam en het telefoonnummer door van deze persoon.

Bedankt voor uw begrip!

 

 

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw gegevens worden gebruikt voor onze dienstverlening en daarnaast gebruikt Beauté Totale Didi uw gegevens om u via e-mail of een vergelijkbaar medium onze nieuwsbrief toe te zenden indien u heeft aangegeven deze te willen ontvangen. Uw persoonlijke gegevens worden door Beauté Totale Didi niet verstrekt aan derden.

 

 

Contra-indicaties bij behandelingen.

In het belang van de gezondheid van al onze klanten en de behandelaar, kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld;

  • Besmettelijke (huid)ziekten
  • Koorts
  • Open wonden

 

Indien u vragen en/of twijfels heeft kunt u deze vooraf telefonisch of per e-mail even met ons doornemen.