Cuppen

Pak cellulite aan

Heeft u ook last van:


1. Ontsierde putten in de huid

2. Verslapping van de huid

3. Verklevingen van huidlagen

 

 

 

Zou u graag:


  1. Egale gladde benen willen?
  2. Een stevige huid?
  3. En een mooie doorbloede gezonde huid willen hebben?

 

 

 

Dan bieden wij u de oplossing:


Naast speciale vetbevriezingsbehandelingen bieden wij bindweefselmassage met cupping voor een versterkend effect.

Wij bieden speciale op maat gemaakte programma’s aan in de praktijk en om het resultaat van je behandeling zo lang mogelijk vast te houden en de huid verder te verbeteren adviseren wij om tussen de behandelingen in de kliniek door thuis ook te cuppen.

cuppen cellulite

Waarom Cuppen?


Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten.

Het is moeilijk om de lymfe te activeren. Het lymfestelsel wordt aangestuurd door hormonen. Bij verstoorde hormoonbalans houdt het lichaam vocht vast. Bijv. bij de anticonceptiepil.

 

 

Bellabaci Body Cups

 37,95

Deze Bellabaci Body Cups set bestaat uit 2 cups, een harde en een zachte cup, verpakt in een handig klepdoosje met kleine handleiding. De ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a. pijnlijke en gespannen spieren, gewrichtspijn, hoofdpijn, migraine en bij de bestrijding van cellulite.

Interesee? Maak gemakkelijk een afspraak: