Definitief ontharen gelaat

 

Haren kun je definitief laten verwijderen in het gelaat. Dit kan door middel van 2 soorten methodes: Elektrische ontharen en lichttherapie. Wanneer welke methode het beste kan worden ingezet, bepaald de huidspecialist bij uw intake. De behandelingen voor beide technieken kunt u (gedeeltelijk) vergoedt krijgen van uw zorgverzekering

 

 

Elektrisch ontharen:


Elektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt. Elektrisch ontharen wordt ook wel elektrisch epileren genoemd.

Het wordt vooral ingezet als lichttherapie niet kan worden ingezet of bij alle lichte en grijze haren.
Deze  methode zeer geschikt voor nauwkeurige ontharing voor de kleinere gebieden.

 

 

 • Meest effectief bij lichte haren.
 • Geschikt voor kleine en nauwkeurige oppervlakken

 


Wat kunt u verwachten?


Haarzakjes die tijdens de behandeling vernietigd zijn zullen nooit meer terugkomen. Dat komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd is.
Uitzonderingen zijn de slapende haar- follikels, deze kunnen in een later stadium van het leven actief worden door verandering in de hormoonhuishouding, bepaald medicijngebruik of wrijving. Het aantal behandelingen is te voren niet te bepalen om dat we de haren 1 voor 1 gaan aanpakken. U komt gemiddeld eens per 4 weken voor een behandeling

 

 

Lichttherapie:


ontharen is een veilige en efficiënte methode om uw haren veilig te verwijderen. Het hoog energetisch gepulseerde licht van het MedCos® IPL ontharing systeem, zal door geleiding van het pigment omgezet worden in warmte. Deze warmte zal door het pigment geleid worden naar de haarfollikel welke vervolgens definief vernietigd wordt.

Bij alle duurzame ontharingsmethoden wordt met licht warmte opgewekt in de haarzakjes. Het haarzakje wordt vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren. Dit zorgt voor een sterke vermindering van uw ongewenste haar, genezing van ontstekingen door het haarzakje of andere irritaties door het scheren en of harsen.

Gemiddeld zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. U komt gemiddeld eens per 6 weken voor een behandeling

BIJ ONS BENT U VERZEKERD VAN:

 • Professionele apparatuur en vakmanschap
 • Behandeling door gecertificeerde Ontharingstechnieken Anbos specialist
 • Deskundig advies en begeleiding
 • Geen ingegroeide haartjes of irritatie
 • Haarreductie van 85-95% na gemiddeld 8 behandelingen bij lichttherapie
 • Betrouwbaarheid
 • Kwaliteit en optimale veiligheid
 • Perfecte nazorg
 • Vergoeding door verzekeraar
IPL Laser ontharen definitief ontharen

ADVIES Definitief ontharen


Gedurende de behandelperiode zult u met een aantal zaken rekening moeten houden. Het scheren, harsen of epileren van beharing op het behandelde gebied wordt bijvoorbeeld ten zeerste afgeraden. Dit geldt ook voor het gebruik van ontharingscrèmes.
Ook direct contact met zonlicht zal gemeden moeten worden. Gebruik van sunblock wordt meteen geadviseerd bij uw 1e behandeling met de huidspecialiste.