Delilah Mineral Make-up

Flawless skin, wenkbrauwen, ogen en lippen.

 

De meeste make-up irriteert de huid!


De meesten van ons dragen iedere dag make-up en vaak voor meer dan 12 uur per dag. Dat betekent dat onze huid voor het grootste deel van de dag ´bedekt´ is met een extra laag. Nu kan je skincare regime nog zo goed zijn; als je vervolgens je ritueel ´afdekt´ met make-up die de huid niet laat ademen of make-up die chemische stoffen bevat die de huid juist irriteren, dan doet dat de huid geen goed. Sterker nog, het is vaak een van de oorzaken van Acne.

 

 

 

Wij bieden jou future proof make-up van Delilah Cosmetics!.


Delilah laat de huid ademen, sluit de huid niet af en bevat geen irriterende stoffen.

Daarentegen biedt ze een speciale lijn met producten die je huid beschermen en de tekenen van veroudering maskeren. De make-up van Delilah zijn parabenen vrij en er zijn geen dierproeven gedaan inzake de Delilah producten.

De foundations, primer en concealers bevatten krachtige anti-oxidanten, SPF’s en actieve natuurlijke ingrediënten die je huid nog beter beschermen tegen milieu-invloeden en ook je verzorgingsproducten van je dagelijkse routine niet meer tegen werken zoals traditionele make-up de huid laat dicht slippen. Delilah voelt letterlijk als je tweede huidlaag zo natuurlijk! Daarnaast bevat de primer en foundation ook nog peptides die de huid meteen een stralende glow geeft en lijntjes zichtbaar verminderen

delilah make-up

Delilah streeft ernaar dat elke vrouw er zowel, mooi uitziet van buiten, als zich mooi voelt van binnen. 


Daarom komt de top visagiste van Delilah een paar keer per jaar bij ons in de praktijk om een mooie workshop te verzorgen. Dit doet ze klantgericht en 1 op 1 met een sessie van 45 min of in een ochtend of middag workshop met 4 deelnemers. Wil jij graag een workshop bijwonen? Meld je dan aan en vraag naar de eerst volgende beschikbaarheid.

 

 

We hebben voor de 1 op 1 workshop van 5 april nog enkele plaatsen beschikbaar! Klik hier om je in te schrijven voor de workshop: