DermaQuest Huidverbetering met een visie

Welkom in de wereld van de ongeëvenaarde huidverzorging. Sinds 1999 ontwikkelt DermaQuest verfijnde huidproducten voor thuisgebruik en professionele behandelingen. Vandaag de dag zijn ze leider op het gebied van plantenstamcellen en behoren we tot de top van de internationale huidverzorging voor alle huidtypes, geavanceerde behandelprogramma’s en unieke lagentechnologie, waardoor huidverzorging een ongekend niveau bereikt.

dermaquest

Dermaquest heeft  effectieve oplossingen voor diverse huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

  • Acne
  • Pigment
  • Littekens
  • Rosacea

 

De Dermaquest peelbehandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie.

Uw huid wordt sterker, gladder en stralender en bij de acnehuid wordt het probleem bij de kern aangepakt. De peelbehandeling maakt de acnehuid direct zacht en poriën worden verfijnt, waardoor er minder vuil achterblijft en onstekingen worden voorkomen.

 

 

Cosmeceuticals


De producten van  DermaQuest worden ook wel cosmeceuticals genoemd. Deze categorie producten zijn het resultaat van een farmeceutische benadering voor cosmetische doeleinden. Kenmerkend voor deze resultaatgerichte producten zijn de hoge concentraties werkstoffen, zoals peptiden en antioxidanten die nodig zijn om specifieke doelen in de huid te bereiken

De speciale productlijnen van DermaQuest leiden u door de vele ingrediënten en formules. Deze lijnen zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn essentieel voor het behouden van een goede huidconditie. Elke lijn is ontwikkeld om een specifieke huidconditie te behandelen, maar kan gebruikt worden in combinatie met de andere productlijnen. Zo kunnen tegelijkertijd meerdere aandachtspunten aangepakt worden.