Esthederm

Unieke zonbescherming van Institut Esthederm!

 

 

Wordt uw huid ook steeds zon-gevoeliger?


Tegenwoordig is het noodzakelijk om goede en hoge beschermingsfactoren te gebruiken! Niet alleen tegen zonverbranding maar vooral ook tegen zonschade, huidkanker en photo-ageing (vroegtijdige veroudering door de zon.
Dit heeft alleen één enkel nadeel en dat is dat de huid steeds zongevoeliger kan worden omdat de hoge chemische factoren naast de schadelijke UV stralen ook de goede kant van UV filtert.

esthederm

Organische minerale zon bescherming met externe en interne bescherming op celniveau


Door ver doorgevoerde research kan Institut Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming voor elke zonkracht garanderen, zonder gebruik te maken van chemische factoren.En hierdoor zijn ze de eerste zonnelijn die volledig organisch werkt.

De zonnelijn geeft een goede externe en interne bescherming op celniveau. Dit doen ze door gebruik te maken van organische filters en minerale reflectoren die de huid beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon maar het positieve effect van de zon doorlaten.

Door het gebruik van organische filters en reflectoren gaan deze producten de huid niet afsluiten. Dit heeft als voordeel dat de kan blijven ventileren en de melanocyten van de huid worden gestimuleerd. De zonnelijn beschermd op UV index. Dat betekent dat het belangrijk is de zon-bescherming af te stemmen op vakantie bestemming en zonkracht.

 

Het geheim van Esthederm


Geen factor met chemische filters maar natuurlijke filters, een interne en een externe bescherming. Het geheim is het patent “ADAPTASUN” die het vermogen heeft om de bruiningscapaciteit van de huid te verbeteren naar gelang het gebruik. Hierdoor zal de huid beter en langer de zon kunnen gaan verdragen en zon-overgevoeligheid afnemen

Hierdoor zorgt het voor een:

– Versnelde aanmaak van melanine
– Verhogende aanmaak van melanine.
– Verbeterde distributie van melanine.

 

De huid leert zo opnieuw op een natuurlijke manier voor haar eigen bescherming te zorgen!

 

 

Zon intolerantie of hevige zon allergie, wat nu?


De grootste fout die steeds gemaakt wordt bij een zonne-intollerante huid is het smeren van constant zeer hoge bescherming. Hierdoor krijgt zij niet de kans om voldoende melanine (eigen natuurlijke beschermers) aan te maken en zal de huid maar moeilijk opbouwen en wennen aan de zon.

 

Wat wel te doen?

De Intollerant lijn van Estherderm laat de gevoelige huid opnieuw aan de zon wennen en beschermt haar zonder de filters te verhogen, maar met de preventieve werking van een peptide-complex en de desensibiliserende werking van zoethoutextract. Hierdoor krijgt zij eindelijk de kans om zich zonder problemen gematigd aan de zon bloot te stellen, zonder de huid meteen in verweer gaat.

 

 

Snel pigmentvlekken door de zon?


Niets is zo moeilijk tegen te gaan dan pigmentatie door de zonlicht. Eshtederm heeft hier een hele mooie intelligente lijn voor ontwikkeld die je huid wederom niet blockt tegen alle straling. Maar enkel op de pigment storing werkt en de rest van de huid mooi laat bruinen.

Photo Regul: Het zonneproduct voor de huid met pigmentatievlekken.
Een zonneproduct wat beschermt, maar ook een actieve oplossing biedt tegen pigmentvlekken. De innovatieve Photo Regul van Institut Esthederm gebruikt de zon om het pigmentatieproces om te keren en op deze manier pigmentvlekken te verhelderen.

Photo Regul is te gebruiken als dagverzorging. Het is een volledig veilig product om de huid te verhelderen en biedt waar nodig bescherming tegen de schadelijke straling van de zon.

 

 

Vraag naar een persoonlijk zon advies in de salon