Gevoelige huid

Pak een gevoelige huid op de juiste manier aan

Wat je op je huid aanbrengt is net zo belangrijk als wat je in je lichaam stopt! Een huid wordt niet zomaar gevoelig…

Een gevoelige huid ontstaat voor 80% van buitenaf door o.a. pollution, verkeerde cosmetica en make-up dat de huid afsluit. Pollution heeft een sterk giftende werking op onze huid. De huid raakt als het waren gestrest en de anti-oxidanten in onze huid lukt het niet om de vermeerdering van vrije radicale te neutraliseren. Als je cosmetica gebruikt die niet goed is afgestemd op je huid of irriterende ingrediënten bevat die jouw huid niet ten goede komen zoals: vaseline, sulfaten, parabenen, minerale oliën, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, parfum, synthetische geur- en kleurstoffen wordt de weerstand van je huid zwakker en gaat deze vroeg of laat irriteren.

De huid is een levend en groot orgaan, je kunt er simpelweg niet zomaar van alles op aanbrengen. Kies daarom bewust voor effectieve huidverzorging, onderbouwt met dermatologische- en medische kennis. Meer weten? Neem nu contact op met de praktijk.

gevoelige huid

Resultaten bereiken


Onze aanpak van behandelen en onze productlijnen combineren dermatologische kennis  met medische bevindingen  voor het creëren van een op maat gemaakt huidverzorgingsplan, met als resultaat een gezonde huid.

Wanneer je last hebt van een trekkend huidgevoel, allergische reacties, roodheid of onzuiverheden is het van belang dat de huid wordt geregenereerd. Zodat de gestreste huid weer snel in balans is

 

Hoe gaan we te werk?


Na een huidanalyse kan de huidspecialist precies zien waar de behoefte van jouw huid ligt.  Dit maakt het mogelijk om de behandeling en de werkstoffen perfect af te stemmen, zodat er prachtige resultaten behaald worden.

De huidspecialist maakt een behandelplan op maat met  thuisverzorgingsproducten met huideigen ingrediënten die de behandelingen versterken en jouw huid snel naar een gezond resultaat leiden.

 

Boek hier uw intake met kennismakingstreatment met uitgebreide intake en ervaar zelf wat er mogelijk is bij uw gevoelige huid