Hydropeptide The authority in anti-aging skincare

Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert zo de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels.
Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische cellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden we oplossingen voor alle huidtypes.

Wij kijken samen met jou naar de conditie van de huid. Wij geven op basis van onze analyse bij elke afspraak aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft. In overleg bepalen we dan samen voor welke behandeling we gaan kiezen.


 

Hydropeptide behandelingen

 

 • Hydropeptide Firming Vitamin C

Hydropeptide Firming Vitamin C treatment is een combinatie voor de huid die pigment, grove poriën, droge lijnen en rimpels direct zichtbaar verbeterd. Met een 89% vitamine C Mask krijg je de meest krachtige anti-verouderingsbehandeling om de slappe huid te verstevigen, de huidtint te egaliseren, de huid te beschermen en ontstekingen te minimaliseren. Een mix van peptiden verstevigt terwijl hyaluronzuur de huid gehydrateerd en gehydrateerd houdt. Rimpels zijn merkbaar zachter en de teint is helderder.

€ 99,-

 

 • luminating Anti-Wrinkle facial

Je huid ziet er direct vol, stevig en stralend uit, de door stress veroorzaakte verslapping neemt plaats voor een strakke volle frisse huid. Van de nachten van slechte slaap is niets meer te zien. Hoogwaardige vitamine, stamcellen en peptiden in combinatie met een verstevigende bindweefsel massage, plumpen de huid tot de max met direct zichtbaar effect.

€ 115,-

 

 • Discover treatment

Ontdek de kracht van Hydropeptide met deze instap treatments. Hoogwaardige peptiden, vitamine en enzymen laten je huid weer stalen als nooit te voren. Prachtige treatments om kennis te maken met deze mooie lijn. Elke behandeling wordt aangepast op de behoefte van jouw huid

€ 89,50

 


BESTEL DE PRODUCTEN VAN HYDROPEPTIDE GEMAKKELIJK IN DE WEBSHOP​

Webshop Hydropeptide Didi Huidexperts

Anti-Wrinkle

Deze geliefde anti-aging collectie werkt om de gelijkmatige teint van de huid en de stevigheid, helderheid en jeugdige hydratatie te herstellen

 

Bestel hier onze HydroPeptide anti wrinkle producten.

Webshop Hydropeptide Didi Huidexperts

Anti-Wrinkle + Restore

Geformuleerd met een ultra-rijke combinatie van aanvullende planten, voedende antioxidanten en herstellende peptiden.

 

Bestel hier onze HydroPeptide anti wrinkle Restore producten.

Webshop Hydropeptide Didi Huidexperts

Anti-Wrinkle + Sensitive

De roodheid houdt hier op: deze ultra-kalmerende collectie werkt om de gevoeligheid te kalmeren, hydratatie in evenwicht te brengen en het verschijnen van fijne lijntjesrimpels te verminderen.

 

Bestel hier onze HydroPeptide anti wrinkle Sensitive lijn producten.

Webshop Hydropeptide Didi Huidexperts

Anti-Wrinkle detox

Zuiveren, aanvullen, verjongen en beschermen! Dat is het waar het om draait bij de HydroPeptide Anti Wrinkle Detox lijn.

 

Bestel hier onze HydroPeptide Anti Wrinkle Detox producten.

Webshop Hydropeptide Didi Huidexperts

Anti-Wrinkle + Clarify

Tot ziens puistjes. Deze krachtige, verhelderende en ouder wordende collectie richt zich op de vele triggers van acne en minimaliseert zichtbaar de tekenen van fijne lijntjes en rimpels.

 

Bestel hier onze HydroPeptide Anti Wrinkle Clarity producten.

Webshop Hydropeptide Didi Huidexperts

Target Solutions

Versnel de resultaten met deze beautyboosters. Zoals Nimni Day en Nimi Cream

 

Bestel hier onze HydroPeptide Anti Wrinkle Target producten.

Webshop Hydropeptide Didi Huidexperts

Anti-Wrinkle + Protect

Deze luxe serie zonnebrandproducten perfectioneert, beschermt en verwent uw huid van top tot teen.

 

Bestel hier onze HydroPeptide Anti Wrinkle protect  producten.

Wat zijn peptiden


Peptiden zijn in het kort gezegd cel boodschappers. Het zijn korte ketens van aminozuren of eiwit fragmenten die fungeren als cellulaire communicatie om de huid te laten signaleren om op een gezondere manier te handelen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit.

Hydropeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten met hun top en nobelprijs winnende producten.

hydropeptide

Onze VLR technologie


Hydropeptide werkt met een eigen VLR technologie: superieure anti-verouderingsresultaten door het gebruik van de juiste variatie aan peptiden op klinische niveaus door continue herhaling.
Ze vervangen ruwe en minder doeltreffende ingrediënten door peptiden om rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aan te pakken. Hierdoor is hydropeptide de nieuwe standaard in anti-aging huidverzorging.

 

 

 

Hydropeptide bevat geen agressieve ingrediënten en is vrij van


 • Sulfaat,
 • Gluten,
 • Parabenen
 • Phthalaa

 

Onze lijnen anti-wrinkle + sensitive en anti-wrinkle + clarify bevatten daarnaast ook geen

 • Phenoxyethanol,
 • Polymeren,
 • Propylenen,
 • Glycol
 • Parfum.

Hydropeptide  heeft alle ruwe en minder doeltreffende ingrediënten vervangen door peptiden.