Littekens

Wanneer ontstaan littkens?

Na een huidverwonding na een ernstige vorm van acne kan de huid flink beschadigen. Het lichaam herstelt de beschadigingen met littekenweefsel. Hierdoor wordt de huid weliswaar ‘genezen’, het cosmetisch aspect valt vaak tegen.

littekens

Littekens kunnen bestaan uit

  • Diepe putjes, vooral in het gezicht
  • Dunne witte, op papier lijkende littekens (atrofische littekens)
  • Dikke, op de huid liggende littekens (hypertrofische littekens)
  • Vooral op de borst en de rug.

 

Welke behandelingen zijn mogelijk?

 

Een behandeling met de Derma pen is de meest effectieve manier om verbetering op gebied van veroudering, pigment, littekens, onbalans en structuur duurzaam aan te pakken op veilige en hygiënische wijze. Er worden kleine kanaaltjes verticaal in de diepte van de huid gemaakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, die diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het weefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

 

Lees hier verder over Derma pen (micro needling)

 

 

De meest effectieve manier om thuis littekens te verminderen doe je met onze speciale skinroller


Deze unieke roller voor uw gelaat en lichaam herstelt de stevigheid van de huid en het tekort aan collageen en elastine. Een strakkere, gladdere en stevigere huid zijn het resultaat van deze behandeling. Los in te zetten bij uw wekelijkse routine om uw huidstructuur, rimpels, pigmentvlekken, littekens en striae te verbeteren.

Boekt u een kuur dan gebruikt u een roller ter ondersteuning van de kuur thuis

Welk huidtype heb ik?


Wil jij nu eens weten wat voor huidtype jij hebt? Doe hier onze online huidanalyse en ontvang van ons een persoonlijk op maat advies