Massage

Even bijkomen……..
Een massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen, en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

In je lichaam bevinden zich allerlei aanknopingspunten waar emoties, spanningen en blokkades samenkomen. Veel therapeutische masseurs werken vanuit een holistisch oogpunt en masseren deze punten. Hierdoor komen de spanningen en emoties los en worden blokkades vrijgemaakt. Gedurende de behandeling word je langzaam en ritmische gemasseerd. Hierbij worden etherische oliën gebruikt. De grepen richten zich op de energie. Gedurende de behandeling wordt er ingespeeld op je klachten.

 

VERSTERKEND, BALANCEREND, GEEST-BEVRIJDEND, VERBINDEND, HARMONISEREND

 

 

Soorten massages die we bieden


  • Warme Aroma Massage: 50 min

De aromamassage is een zachte, ontspannende massage door middel van warme aromatische oliën waarmee elk gevoel van spanning totaal verdwijnt.
Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van warme aromatische en essentiële oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest
en voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust.

 

 

  • Lomi Lomi massage: 60min

is een lichaamsbehandeling waarbij je hele lijf gemasseerd wordt met handen, onderarmen en ellebogen in lange, vloeiende bewegingen. Het is een ritmische massage waarbij de bewegingen vergeleken kunnen worden met de golven van de oceaan. De spanning wordt als het ware weggespoeld en de natuurlijke energiestroom (mana) in het lichaam wordt geactiveerd. Zowel de stofwisseling als de bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen gemakkelijk door het lichaam worden afgevoerd. De behandeling heeft niet alleen een lichamelijk effect, maar kan ook helpen om blokkades en spanningen los te laten op emotioneel gebied. Na de Lomi Lomi massage voel je helemaal als herboren.

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawai en is een mooie, liefdevolle, uit-het-hart gegeven massage die genezing en ontspanning brengt. Het herstelt de vitaliteit, vermindert stress en spanningen. Het heeft een stimulerende werking op het zenuwstelsel, de zintuigen en verhoogt het lichaamsbewustzijn

 

 

  • Rug massage:   25 min

De aromamassage is een zachte, ontspannende massage door middel van warme aromatische oliën speciaal voor de rug. Spierpijn verzacht en u de doorbloeding wordt geactiveerd. Cupping kan tijdens de behandeling worden ingezet.

 

Maak gemakkelijk een afspraak online: