Microneedling

Huidconditie verbeteren, verjongen en littekens effectief aanpakken met microneedling

 

 

Microneedling zorgt voor aanmaak van collageen en verstevigd  jouw huid tot in de diepe huidlagen

Een behandeling met de Derma pen (microneedling) is de meest effectieve manier om verbetering op gebied van veroudering, pigment, littekens, onbalans en structuur duurzaam aan te pakken op veilige en hygiënische wijze. Er worden kleine kanaaltjes verticaal in de diepte van de huid gemaakt. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, die diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het weefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

 

Naast de behanding in het praktijk kan je thuis ook aan de slag met een Microneedling roller om de behandeling te intensiveren

 

 

Hoe werkt het?


De Dermapen, of anders genoemd Microneedling, is het meest professionele en geavanceerde apparaat op het gebied van microneedling devices in huidverbetering en huidverjonging. De Dermapen wordt wereldwijd gebruikt door dermatologen, cosmetische chirurgen, huidtherapeute en gediplomeerde huidspecialistes. Doordat bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merkt u dat de huid na enkele behandeling steviger en gladder wordt. Reliëf door acne-littekens en rimpels verminderd geleidelijk.

 

De celdeling krijgt daarnaast een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Daardoor hebben verstoppingen (comedonen) minder kans. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect. Overmatig pigment (zonnevlekken, ouderdomsvlekken of andere hyperpigmentaties) dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De huidspecialist kan u een product adviseren om thuis, tussen de behandelingen door, het effect te optimaliseren.

Waarvoor in te zetten:

 • Lifting, versteviging van de huidcontour
 • Lijntjes, rimpels en kraaienpootjes
 • Acne-littekens
 • Diepe oude littkens
 • Oneffen oppervlak van de huid
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis, Hyperpigmentatie
 • Grove huidstructuur/vergrootte poriën
 • Droge, vochtarme huid
 • Striae/striemen
 • Verbetering van elasticiteit

 

Hoe vaak moet de DermaPen™behandeling herhaald worden?

Na één behandeling herstelt de huidbalans, verfijnt de textuur, verminderen fijne lijntjes. Het beste resultaatvoor voor het verminderen van diepe lijnen, littekens en striae wordt verkregen in een kuur van 3(anti-aging / pigment) tot 6 (littekens/ diepe lijnen) behandelingen

 

Dermapen kuur actie


Kuur 1: 3 x Dermapen gezicht en hals + Ultra collagen Boost supplementen: € 75,- korting
Normaal € 514,- Nu € 439,-

 

Kuur 2: 6 x Dermapen gezicht en hals + Ultra collagen Boost supplenten: € 250,- korting
Normaal € 889,- Nu € 659,-

 

Kuur 3: 6 x Dermapen Lichaam + Ultra collagen Boost: € 280,- korting
Normaal € 1039,- Nu € 759.-

 

Doordat je d.m.v. Micro Needling werkt op de aanmaak van collageen adviseren wij om van binnenuit dit proces te bevorderen met de Ultra Collagen Boost Nutricosmetics  Lavisage. Dit intens complex zorgt voor een non stop aanmaak van collageen en elastine maar zorgt ook voor de afbraak van beschadigd weefsel wat uw resultaat van de behandeling enorm zal versnellen en langdurig zal behouden.

Professionele Dermapen behandeling (0.5mm – 1mm)

Voor huidverjonging

 

Medische Dermapen behandeling (1mm – 2,5mm)

Tegen diepe rimpels, littekens en huid striemen

 

Thuis de behandeling ondersteunen met de Skinroller

Deze unieke roller voor uw gelaat en lichaam herstelt de stevigheid van de huid en het tekort aan collageen en elastine. Een strakkere, gladdere en stevigere huid zijn het resultaat van deze behandeling. Los in te zetten bij uw wekelijkse routine om uw huidstructuur, rimpels, pigmentvlekken, littekens en striea te verbeteren.

Boekt u een kuur dan gebruikt u een roller ter ondersteuning van de kuur thuis

 

Tijdens de behandeling wordt uw gelaat gereinigd en gedesinfecteerd, waarna uw huid behandeld wordt met de Skinroller. Dit is een cilinder met 192 minuscuul kleine naaldjes. De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan collageen en elastine. De Skinroller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen. De naaldjes creëren duizenden microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor neemt uw huid crèmes effectiever op, tot wel 200 keer. Er wordt afgesloten met een anti-aging serum en een hydraterende crème.

 

Deze behandeling duurt 30 minuten en kost € 75.- Na de behandeling krijgt u de Skinroller ter waarde van € 59,95 mee naar huis. U kunt gemakkelijk de behandeling thuis voortzetten