Laar 57e | 5388 HC | Nistelrode
0412-612671 | info@didihuidexperts.nl

Minder rimpels

Rond het 30ste levensjaar beginnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden. De eerste rimpeltjes en volumeverlies zijn aantoonbaar: de strijd tegen de klok is begonnen! Wil je de tekenen van huidveroudering voor zijn of vertragen?

 

 

 

Wat kunnen wij voor u doen!

Huidveroudering vertragen of rimpels en verslapping herstellen kan door de juiste technieken af te stemmen op de behoefte van de huid. Afhankelijk van uw huidconditie en bestedingslimiet zullen wij samen met u de beste techniek voor uw huid bepalen. Kies in ons behandel menu voor een intake met huidscan om zo samen met ons uw huiddoelen te bepalen

 

 

Welke producten kun je ter ondersteuning gebruiken?


  • Cosmedix
  • Hydropeptide

 

 

Rimpels hoe ontstaan ze?


Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Vanaf de middelbare leeftijd wordt minder onderhuids bindweefsel en elastine aangemaakt. Wanneer de huid veel aan de zon wordt blootgesteld vindt extra afbraak van elastine plaats. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak zal de huid uiteindelijk slapper worden, hetgeen leidt tot rimpelvorming. Ook roken kan aanleiding geven tot het vervroegd optreden van rimpels.

 

 

 

Hoe voorkom je rimpels?


Het ontstaan van rimpels hoort bij een normale veroudering van de huid. De ultraviolette straling in zonlicht en zonnebanken evenals het licht van tv, computer, tablet en mobiele telefoons versnellen het verouderingsproces en zijn voor 80% verantwoordelijk voor het huidverouderingsproces.
Ook roken, stress, en bepaalde voeding spelen hier een rol bij.

 

Goede zonbescherming met UVA-UVB & infrarood filter, 365 dagen per jaar is dus van groot belang om uw huid zo mooi en jong mogelijk te houden.
Uiteraard niet roken en niet te veel alcohol nuttigen is belangrijk om uw huid gezond en mooi te houden. Maar daarnaast is het belangrijk de huid de bouwstenen toe te dienen die ze nodig heeft. Minimaal 1000mg Vit C is nodig voor het onderhouden van ons bindweefsel, ook zijn de juiste minerale onmisbaar zoals: glucosamine, zink, magnesium en calsium en adviseren wij deze dus extra naast een gezond voedingspatroon in te nemen.

 

 

Het resultaat optimaliseren en behouden


Doordat we werken met onze anti-aging behandelingen op aanmaak van collageen en elastine, adviseren wij om van binnenuit dit proces te bevorderen met speciale huidsupplementen van Lavisage en Cellics. Deze bio-identieke suppletie zorgt voor een ondersteuning van binnenuit om uw collageen en elastine te bevorderen en uw lichaam fit te houden.