PRO-AGING
Hoe stel je huidveroudering zo lang mogelijk uit en hoe houdt je de huid fris en strak en stralend?

Rond het 30ste levensjaar beginnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden. De eerste rimpeltjes en volumeverlies zijn aantoonbaar: de strijd tegen de klok is begonnen! Wil je de tekenen van huidveroudering voor zijn of vertragen? Kies dan voor pro-ageing.

 

 

Pro-ageing behandelingen om jouw huid jong, strak en fris te houden 


 

Het beste voor jouw huid!

Huidveroudering vertragen of rimpels en verslapping herstellen kan door de juiste technieken af te stemmen op de behoefte van de huid (pro-ageing). Afhankelijk van uw huidconditie en bestedingslimiet zullen wij samen met u de beste techniek voor jouw huid bepalen. Kies in ons behandel menu voor een intake met huidscan om zo samen met ons uw huiddoelen te bepalen

 

Welke producten kun je ter ondersteuning gebruiken?


 

Verslapping, pigmentvlekken, lijnen en rimpels hoe ontstaan ze?


Vanaf de middelbare leeftijd wordt minder onderhuids bindweefsel en elastine aangemaakt. En wanneer je compleet door de overgang heen bent gaan als het ware de Fybroblasten met pensioen en stopt de aanmaak van Collageen, Elastine en Hyaluronzuur. Wanneer de huid ook nog eens veel aan de zon wordt blootgesteld of heeft gestaan, vindt extra afbraak van elastine plaats en wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak zal de huid ook nog eens slapper worden, hetgeen leidt tot rimpelvorming maar ook het verlies aan hydratatie geeft sneller lijnen en rimpels. Als de huid droger wordt zie je deze dan ook meer zichtbaar dan bij een goed gehydrateerd huid. Daarnaast hebben omgevingsfactoren een enorme invloed op de huid maar ook voeding. Het eten van suikers zorgt b.v. dat er afbraak komt in de huid en weefsels verkleven waardoor deze minder soepel blijven.  Ook roken en teveel alcohol  kan aanleiding geven tot het vervroegd optreden van rimpels.

 

 

 

Hoe voorkom je vroegtijdige huidveroudering als pigmentvorming, verslapping, droogte en rimpels?


Het ontstaan van rimpels hoort bij een normale veroudering van de huid. De ultraviolette straling in zonlicht en zonnebanken evenals het licht van tv, computer, tablet en mobiele telefoons versnellen het verouderingsproces en zijn voor 80% verantwoordelijk voor het huidverouderingsproces. Dagelijks een goede SPF gebruiken is daarom geen overbodige luxe en de beste anti-ging crème die er is.
Ook roken, stress, en bepaalde voeding spelen hier een rol bij. Let daarom op wat je eet en pas per leeftijd voeding aan naar behoefte van het lichaam. Vergeet ook niet dat slaap te kort en de aanmaak van het stress hormoon cortisol stimuleert waardoor je lichaam meer stress krijgt en cellen sneller ziek worden en verouderen

 

Goede zonbescherming met UVA-UVB & infrarood filter, 365 dagen per jaar is dus van groot belang om uw huid zo mooi en jong mogelijk te houden.
Uiteraard niet roken en niet te veel alcohol nuttigen is belangrijk om uw huid gezond en mooi te houden. Maar daarnaast is het belangrijk de huid de bouwstenen toe te dienen die ze nodig heeft. Minimaal 1000mg Vit C is nodig voor het onderhouden van ons bindweefsel, ook zijn de juiste minerale onmisbaar zoals: glucosamine, zink, magnesium en calsium en adviseren wij deze dus extra naast een gezond voedingspatroon in te nemen.

 

 

Het resultaat optimaliseren en behouden


Doordat we werken met onze anti-aging behandelingen op aanmaak van collageen en elastine, adviseren wij om van binnenuit dit proces te bevorderen met speciale huidsupplementen. Onze bio-identieke suppletie zorgt voor een ondersteuning van binnenuit om uw collageen en elastine te bevorderen en uw lichaam fit te houden.