Referenties

★★★★★

 

Didi is ontzettend mensgericht! Voel me altijd welkom. Daarnaast is ze bijzonder kundig en weet voor iedereen de juiste oplossing te bedenken!
Ik ben Didi-trouw!

 

Iris Nijssen
11-1-2018 Google

★★★★★

 

Didi Huidexperts is een een salon met de hoofdletter S van service. Een sfeervolle ambiance waar alles klopt ( uitstraling, warmte, muziek en geur) krijg je een fantastische behandeling met veel oog voor het individu en perfectie. De behandeling wordt met veel tijd, rust en aandacht uitgevoerd…buitengewoon ontspannend. Ook last minute afspraken worden ingepland vanuit de klant is koning. Didi is als eigenaresse een vakkundige specialiste die haar vak verstaat. Een aanrader voor een ieder die een behandeling op maat zoekt. 

 

Mevr A Eeftink 
15-01-2017 Treatwell

★★★★★

 

Niet alleen heel kundig advies, maar er wordt goed geluisterd naar de klant en meegedacht naar wat de beste oplossing is voor het “probleem” en wat het beste bij de klant past. Verder heel erg prettige sfeer, erg vriendelijk personeel en een mooie schoonheidssalon.

Ik kwam voor een huidadvies en ik heb een huidanalyse gedaan en gebruik nu ook de producten die Beauté Totale verkoopt. Mijn huid voelt gezonder en ziet er gezonder uit.
Ik ben er heel erg tevreden over.

Dus kortom  een echte aanrader Beauté Totale als je een vraag hebt of probleem met je huid of als je gewoon een verwendagje wilt! 

 

Mevr Mendez
22-11-2015 Google

★★★★★

 

Bij Bt Didi geven ze heel goed advies wat mijn huid nodig heeft, fijne behandelingen, goede uitleg/toelichting bij vragen, fijne producten. 

 

Stemmer Beauty Salon top 100
10-2015

★★★★★

 

Een hele fijne salon! Er is hier echte aandacht voor je, de behandelingen die worden gegeven zijn van een hele goede kwaliteit en hierdoor is mijn probleemhuid helemaal verdwenen. Didi is up to date qua scholing, kennis en doet haar werk professioneel  

 

Mevr. van den Broek
21-11-2015 Google

★★★★★

 

Huidverbetering staat heel hoog in het vaandel en dat merk je ook echt. Krijg veel complimenten van anderen over mijn huid. De salon is altijd bezig om zich te ontwikkelen op allerlei terrein, zeer innovatief en de klant staat echt in het middelpunt en dat merk je. Vaak leuke acties en events. Zij verstaat haar vak,… op haar advies naar dermatoloog met een plekje waar ikzelf en de huisarts geen kwaad in zagen. Dermatoloog vond het nodig om dit te verwijderen voorstadium van huidkanker.!!  Ook zeer goede massages waar je echt baat bij hebt. Elke maand maak ik daar gebruik van.  Kortom uitmuntend!!! Mag van mij een hoge score krijgen in de top 100…want voor mij is deze salon nr 1. 

 

Stemmer Beauty Salon top 100
10-2015

★★★★★

 

Je wordt zo warm ontvangen.Het is gewoon jammer dat je na een heerlijke middag weer naar huis moet.

 

Stemmer Beauty Salon top 100
10-2015

★★★★★

Bij deze salon kom je niet alleen voor een heerlijk verwenmomentje maar zeker ook voor kundig allround huidadvies! Hier worden huidproblemen, groot of klein, aangepakt en opgelost.Altijd vernieuwend en op de hoogte van de beste producten en behandelingen, passend bij mijn huidtype en dat alles in een stijlvolle, warme sfeer. Mijn huid heeft er niet eerder zo goed uit gezien! Echt een aanrader!  

 

Mevr. van Abel
6-2015 Google

★★★★★

Goede behandelingen in een fijne, ontspannen sfeer. Mooie producten. Een persoonlijke benadering. Dat is Bt Didi! Elke afspraak is een verwen-moment voor mij en mijn huid!  

 

Mevr. Horsten
3-2015

Ook een review achter laten? Klik hier