RF huidverstrakking

Radio Frequency Lifting

Dankzij een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering, is RF een pijnloze behandeling om uw huid te verjongen en voor een huidverstrakking. Met Radiofrequentie verminderen rimpels, lijnen en wallen onder de ogen zichtbaar. De huid van kaak, hals en decolleté verstevigt en ook uw handen zien er weer jong en fris uit.

 

 

Wat is RF Lifting

De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting), een vorm van non-operatieve huidcorrectie bij zowel het gezicht, de handen als elders op het lichaam heeft zich de laatste tien tot vijftien jaar een vaste plaats verworven in de cosmetische wereld.

 

De behandeling is gericht op een snelle verandering van de huid. RF-huidcorrectie zorgt zonder pijn voor een merkbare facelift; rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug. Het bevordert aanvoer van voedingsstoffen en brengt de energie van uw cellen op optimaal niveau. Ook brengt het de productie van collageen en elastine weer op gang, waardoor het behaalde resultaat een blijvend karakter krijgt.

 

 

De behandeling

Na een gedegen huidanalyse en voorbehandeling volgt een massage met de behandel-kop waarbij de actieve werkstoffen worden ingeluisd. Door de warmte die vrijkomt bij RF is de behandeling erg aangenaam en ontspannen. Het resultaat is direct zichtbaar! De behandeling wordt aangeraden in kuurverband maar is ook een uitstekende behandeling voor een feestje of bruiloft door het directe effect (een directe huidverstrakking).

 

 

Zet de tijd stil en vertraag de veroudering met een RF behandeling

In te zetten voor

  • Rimpels
  • Verslapping
  • Liften van gelaat, hals, buik en billen
  • Strakke huid en verfijning van huidstructuur
  • Donker kringen en wallen

 

Maak gemakkelijk een afspraak voor deze behandeling: