Suppletie consult

“Een mooie huid begint van binnenuit”

 

Verlangt u ook naar een mooie, gezonde en egale huid, zonder ontstekingen, vlekjes en plekjes? Wij bieden u complete huidzorg van buitenaf en binnenuit. D.m.v. een gedegen intake in combinatie met het voedingsdagboek krijgen wij het juiste beeld van de behoefte van uw lichaam. Dit vertalen wij naar een op maat gemaakt voeding, suppletie en huidplan. Door het volgen van ons persoonlijk op maat gemaakt plan, gecombineerd met de juiste thuis verzorging bieden wij u optimaal resultaat!

 

 

 

Zuurstof, vocht en voeding zijn van levensbelang voor ons lichaam.


De huid is ons grootste orgaan, maar wordt pas gevoed nadat alle vitale organen hun benodigde deel hebben opgenomen. De huid loopt hierdoor een te kort op, huidproblemen en vroegtijdige huidveroudering kunnen hiervan het gevolg zijn.

 

Zowel met het doel ziekten te voorkomen als met het doel ziekten te behandelen, kan het nodig zijn, naast een zo volwaardig mogelijke voeding, extra voedingsstoffen in de vorm van voedingssupplementen in te nemen.

 

 

 

Maar ik eet toch gezond?


Ook al eet je naar je eigen verwachting nog zo gezond, je zal er van staan te kijken hoe weinig juiste voeding wij binnen krijgen voor de ADH (algemene dagelijkse hoeveelheid), hiervan is ook nog veelal bewerkte voeding waardoor het veelal nodig is goed te kijken naar wat we nu echt binnen krijgen.

De “gezonde” voeding van nu bevat veel minder voedingsstoffen dan dezelfde producten zo’n 50 jaar geleden. Om vervolgens een ODH (optimale dagelijkse hoeveelheid) binnen te krijgen, waar niet tegenaan te eten is, adviseren wij suppletie te gebruiken.

Voedingssupplementen zijn in feite tabletten of capsules die een hoog gehalte bevatten van stoffen die in geringere hoeveelheid ook in de voeding voorkomen. Dit kunnen zijn: vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren of enzymen, maar ook minder bekende groepen van stoffen zoals bijvoorbeeld de bioflavonoïden.

 

 

 

Voel jij je futloos, heb je slaapgebrek, stress, of een slechte huid?


Ben je wat energieloos, heb je een doffe huid, een huid met verslapping, lijntjes, puistjes of roodheid en zou je daar graag verbetering in zien?

 

Meten = Weten, dus wil je actief aan de slag met je voeding en het verbeteren van je huid dan kunnen we middels ons online voedingsdagboek in kaart brengen wat je daadwerkelijk binnen krijgt via natuurlijke voeding. Daarnaast meten we of er tekorten zijn en waar die tekorten vooral in zitten, vitamine, mineralen etc… Ook kijken we naar de balans en de verhouding in Koolhydraten, vetten, eiwitten, calorieën en vezels tegenoverstaand van je lengte, leeftijd en gewicht.

 

Daarna maken wij een op maat gemaakt voedings- en huidplan en adviseren wij de juiste suppletie om jouw specifieke tekorten zo goed en snel mogelijk aan te vullen. Een mooie huid begint van binnenuit

 

Meer weten? Boek dan vrijblijvend consult in de praktijk