Laar 57e | 5388 HC | Nistelrode
0412-612671 | info@didihuidexperts.nl

Make-up sessie met de Visagist van Delilah

 

 

Wil jij een persoonlijk make-up advies door een top visagiste van Delilah?

Meld je dan nu aan voor een van onze MAKE-UP DAYS.

 

Bekijk hieronder de datums:

 

 

 

Delilah heeft een speciale lijn met producten die je huid beschermen en de tekenen van veroudering maskeren. De make-up van Delilah zijn parabenen vrij en er zijn geen dierproeven gedaan inzake de Delilah producten.

 

 

 

De meeste make-up irriteert de huid!


De meesten van ons dragen iedere dag make-up en vaak voor meer dan 12 uur per dag. Dat betekent dat onze huid voor het grootste deel van de dag ´bedekt´ is met een extra laag. Nu kan je skincare regime nog zo goed zijn; als je vervolgens je ritueel ´afdekt´ met make-up die de huid niet laat ademen of make-up die chemische stoffen bevat die de huid juist irriteren dan doet dat de huid geen goed.

 

 

 

Wij bieden jou de oplossing


Delilah heeft een speciale lijn met producten die je huid beschermen en de tekenen van veroudering maskeren. De make-up van Delilah zijn parabenen vrij en er zijn geen dierproeven gedaan inzake de Delilah producten.

Daarentegen bevatte ze krachtige anti-oxidanten, SPF’s en actieve natuurlijke ingrediënten die je huid nog beter beschermen tegen milieu-invloeden en ook je verzorgingsproducten van je dagelijkse routine niet meer tegen werken zoals traditionele make-up de huid laat dicht slippen. Daarnaast bevatten de foundation en de primer peptides die de huid een prachtige heldere uitstraling geven en lijntjes en rimpels direct zichtbaar verminderen. Delilah voelt letterlijk als je tweede huidlaag zo natuurlijk!

 

 

Wil jij persoonlijk geadviseerd worden door de visagiste van Delilah?


Wil jij weten hoe jij een flawless skin kunt creëren zonder een dikke make-up laag? Of wil jij weten welke kleuren het beste in je naar boven halen? Of wilt u de laatste voorjaar trends weten op make-up gebied?

Schrijf je dan in voor een persoonlijk advies tijdens 1 van onze Make-up days. De visagiste van Delilah is dan aanwezig bij ons in de salon om jou 1 op 1 te adviseren of te voorzien van een mooie make-up. Heb je een feestje en wil je glamorous worden opgemaakt? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

 

17 sep: Nog 4 plekken beschikbaar

4 okt: Nog 3 plekken beschikbaar.

 

Meld je aan en bel naar Didi Huidexperts op 0412- 612671  of via  ons  contactformulier.