Laar 57e | 5388 HC | Nistelrode
0412-612671 | info@didihuidexperts.nl

Wie zijn wij

didi_600x400

Didi van de Graaf

Senior huidspecialiste / Eigenaresse

Gediplomeerd Cidesco huidspecialiste en Anbos schoonheidsspecialiste. Gespecialiseerd in Ontharingstechnieken, Medische Camouflage, dermatologie, pigmentatie, huidverjonging en afslankbehandelingen

katrijn_600x400

Katrijn de Jong

Junior Huidspecialist

Afgestudeerd junior huidspecialist. Studerend voor Acne en Anti-ageing huidspecialiste

“Een gezonde, mooie huid.
Is een mix van zelfinzicht, genen en techniek!”

 

 

Uw huid is ons vak. U bent bij ons in goede handen. Handen die u het beste willen geven, terwijl u zich helemaal kunt ontspannen in een aangename, rustgevende omgeving. Dit alles nadat we samen uw wensen uitgebreid hebben doorgenomen.

Door bij elke behandeling weer te kijken waar de behoefte ligt van de klant, bieden wij met onze specialistische kijk, diversiteit aan behandelingen en producten op top niveau, steeds weer het beste voor de huid.

“Wat heeft U als klant nu echt nodig om een optimale gezondheid van de huid te behalen en waarom?” 

Wij werken met onze klanten aan duurzame huidverbetering
Onze deskundigheid pakt iedere huidproblematiek aan. Door te kijken naar de algehele gezondheid van de klant werken wij ook outside- in met de beste suppletie als ondersteuning

 

 

Wij hebben het beste oog voor uw huid… “

 

 

Professionele huidanalyse

Iedere huid is uniek, en niets staat op zichzelf.
Een uitgebreide huidanalyse vormt de basis voor een optimaal resultaat!Wij werken daarom uitsluiten met een uitgebreide huidanalyse bij iedere klant.
Hierin wordt bepaald welke behandelingsmethode en producten het beste de behoefte van u en uw huid aanvullen.

Alle behandelingsmogelijkheden worden met u besproken en u kunt uw wensen kenbaar maken. Daarnaast krijgt u advies over hoe u thuis uw huid op de juiste manier kunt verzorgen, met de juiste producten om de behandelingen te ondersteunen en om huidverbetering te realiseren en huidproblemen aan te pakken.

 

 

Dermaview Huidanalyse Systeem

Het gezicht wordt met 3 soorten belichting ( RGB licht, Gepolariseerd licht en UV-licht ) in de gelaat-cabine gefotografeerd met een speciale huidcamera. Met behulp van een aan de computer aangesloten huidsonde worden tevens vochtmetingen gedaan. Vervolgens berekend de computer de diverse metingen analyses, en komt met het eindresultaat van de huid-scan. Duidelijke foto’s en grafieken geven een hele heldere analyse van de status van de huid. Alle gegevens worden overzichtelijk bewaard. 

Maak nu een afspraak voor deze unieke manier van huidanalyse

Klik hier voor uw persoonlijk  huidadvies

 

 

Vergoedingen door uw zorg verzekeraar

 

 

Didi Huidexperts is gespecialiseerd in:

  • Acne
  • Pigment
  • Littekens
  • Couperose
  • Definitief ontharen gelaat

 

Deze behandelingen kunnen mogelijk worden vergoed door uw zorgverzekeraar!

 

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar word er bepaald wat er voor u vergoed word. Om meer informatie te verkrijgen kunt u uiteraard bellen naar uw verzekeraar.

 

Beauté Totale Didi is aangesloten bij de Algemene Bond voor Schoonheidsspecialisten (ANBOS) en is GGD-gecertificeerd en staan we ingeschreven bij Vektis onder AGB-code 89(0)52378

 

Met de invoering van het Warenbesluit per 1 juni 2007 door de overheid zijn er strenge hygiëne regels vastgelegd voor behandelingen. Uitvoerende bedrijven dienen volgens een vastgelegde werkwijze de behandelingen uit te voeren. De GGDheeft na een uitvoerende inspectie de vergunning verstrekt.

 

 

Young Professionals

Wij zijn erkend leerbedrijf en bieden leerlingen van niveau 3 en 4 de mogelijkheid verdere praktijkervaring bij ons op te doen. U ontmoet onze Young Professionals bij ons op vrijdag