Wie zijn wij

“Een gezonde, mooie huid.
Is een mix van zelfinzicht, genen en techniek!”

 

Bij ons bent u in de juiste handen, handen die u de beste kwaliteit geven, terwijl u zich helemaal kunt ontspannen in een aangename omgeving. Dit alles nadat we samen uw wensen uitgebreid hebben doorgenomen.

Door bij elke behandeling weer te kijken waar de behoefte ligt van de huid, bieden wij met onze specialistische kijk en diversiteit aan behandelingen en producten de beste huidzorg voor onze klanten

 

 

 

Onze deskundigheid pakt iedere huidproblematiek aan.

Wij staan voor duurzame huidverbetering! Elk huidprobleem heeft een onderliggende oorzaak en die moet eerst zo goed mogelijk achterhaald worden. Wij kijken dus ook naar de algehele gezondheid van de klant  en werken wij outside- in d.m.v. een voedingsadvies en suppletie als ondersteuning

 

 

 


 

 

 

Wij hebben het beste oog voor uw huid…”

 

 

Professionele huidanalyse

Iedere huid is uniek, en niets staat op zichzelf.
Een uitgebreide huidanalyse vormt de basis voor een optimaal resultaat! Wij werken daarom uitsluiten met een uitgebreide huidanalyse bij iedere klant.
Hierin wordt bepaald welke behandelingsmethode en producten het beste de behoefte van u en uw huid aanvullen.

Alle behandelingsmogelijkheden worden met u besproken en u kunt uw wensen kenbaar maken. Daarnaast krijgt u advies over hoe u thuis uw huid op de juiste manier kunt verzorgen, met de juiste producten om de behandelingen te ondersteunen en om huidverbetering te realiseren en huidproblemen aan te pakken.

 

 

Observ Huidanalyse Systeem

Het gezicht wordt met 3 soorten belichting ( RGB licht, Gepolariseerd licht en UV-licht ) in de gelaat-cabine gefotografeerd met een speciale huidcamera.  Vervolgens berekend de computer de diverse metingen analyses, en komt met het eindresultaat van de huid-scan. Duidelijke foto’s en grafieken geven een hele heldere analyse van de status van de huid. Alle gegevens worden overzichtelijk bewaard. 

 

Klik hier voor uw persoonlijk  huidadvies

 

 


 

 

Vergoedingen door uw zorg verzekeraar

 

 

Didi Huidexperts is gespecialiseerd in:

  • Acne
  • Pigment
  • Littekens
  • Couperose
  • Definitief ontharen gelaat

 

Deze behandelingen kunnen mogelijk worden vergoed door uw zorgverzekeraar! Afhankelijk van uw zorgverzekeraar word er bepaald wat er voor u vergoed word. Om meer informatie te verkrijgen kunt u uiteraard bellen naar uw verzekeraar.

 

Didi Huidexperts is aangesloten bij de Algemene Bond voor Schoonheidsspecialisten (ANBOS) en is GGD-gecertificeerd en staan we ingeschreven bij Vektis onder AGB-code 89(0)52378

 

Met de invoering van het Warenbesluit per 1 juni 2007 door de overheid zijn er strenge hygiëne regels vastgelegd voor behandelingen. Uitvoerende bedrijven dienen volgens een vastgelegde werkwijze de behandelingen uit te voeren. De GGDheeft na een uitvoerende inspectie de vergunning verstrekt.

 

 

Young Professionals

Wij zijn erkend leerbedrijf en bieden leerlingen van niveau 3 en 4 de mogelijkheid verdere praktijkervaring bij ons op te doen. U ontmoet onze Young Professionals bij ons op vrijdag